Maak kennis met onze club!

PEOPLE OF ACTION! Wij werken aan een omgeving waarin mensen samen-leven met oog voor elkaar. Dit doen we met een persoonlijk netwerk als steunpilaar voor de omgeving.

Onze club bestaat al sinds 1957, op dit moment zijn er 35 actieve leden. Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van bijna 36.000 Rotaryclubs die 1,2 miljoen geïnspireerde leden met verschillende beroepen en netwerken samenbrengt.

Door onderscheidende projecten willen we de directe samenleving of daarbuiten net iets beter maken. Dit doen we door onze handen uit de mouwen te steken voor de naaste omgeving: wij zijn ‘People of action!’

Rotary biedt je de mogelijkheid om anderen vooruit te helpen. Dit doen we in een sfeer van vriendschap, ‘fellowship’, met veel gezelligheid en gevarieerde, informatieve bijeenkomsten.

Daarnaast kun je je binnen Rotary ontwikkelen op bijna elk gebied en biedt het je een platform voor het uitwisselen van kennis en ervaring, het opbouwen van een netwerk, maar bovenal veel plezier en inspiratie.

Ben jij tussen de 30 en 50 jaar, wil je je horizon verbreden, meehelpen aan onze doelen en ben je woonachtig of werkzaam in de omgeving van Wormerveer/ Krommenie? Stuur ons een email. rotaryclub.wk@gmail.com.

Wellicht zien we je dan binnenkort op één van onze clubavonden en kan je je vakkennis samen met anderen inzetten voor één van onze projecten. Graag tot ziens!